Wednesday, 22 June 2011

TODAY we went to Teknik Kuala Lumpur. there was kindda of boring. but i meet my ex-schoolmates (SMTG). enter a game kuiz with my friends Farihah, Suhaimie, Amirah and Syasya. so damn tired to find the answer at the middle of afternon. my head feel gonna blow with the hot sun. then, lepak2 snap pic dgn amie and erna. tak dapat snap banyak . dalam bas otw balikk semua tutup mate layan mimpi. HAHA . just wanna share with you all . (:

Monday, 13 June 2011

The Saddest day ever

thanks for all sweet moment with you. i really appereciate dats. maybe iem not damn perfect for you. hope you will find perfect guy to replace me for you. one more thing i wanna say that you my first girlfriend dats i meet parent and sibling. and thanks to my bestie bcause make me happy that night.
 Love is ore easily demonstrated than define

Friday, 10 June 2011

what u think i can give you sincerely smile.
no plastic smile anymore. gimme reason!
how cool if i can do that. 


updating.nothing to share.nothing to comment.
just the same old life.
i felt hurt.shit.HAHAH
I AM COMPLETELY HAPPY.LOVE YOU HUNNY

Thursday, 9 June 2011

Miss you guys

so boring if just stay at home. nothing to do. ):  sometimes bukak jugakk majalah sekolah Teknik Gombak. 
banyak sangat memori dekat sane. some sweet neither bad memories. tapi tepakse tinggalkan korang. miss ex-schoolmates lagi2 my bestie. 
lame tak meet si pendekk Syarifah Syahirah, si gigi besi Engku Nur Amaleena, si katak Faten Nur Amirah, si kurus Amirah Ruzailan and semua boys yang satu kepale dengan aku. hope sangad next time dapat lepak dgn korang sampai lebam or patah kaki. haha . HKS korang lagi 2 minggu aku try datang then kita snap pic banyak2. okeyh.


Wednesday, 8 June 2011

sorry guys


Hampir sebulan tak update blog. EH blog tu binatang apa? AH KAU. Sebenarnya bukan tak sengaja tak nak update blog (?) Memang sengaja pun kerana exam yang meriah sampaikan dah macam hobi ambil exam hari-hari T________T

Walaupun sibuk, saya tetap sempat ambil kisah tentang si bangang yang dengan suka hati dia telah menghadiahkan jari tengahnya kepada blogger-blogger yang mengutuk video clip dia yang best GILA tu. -_-

Terima kasih sajalah bangang, I have four middle fingers already! Simpan sajalah middle finger awak yang busuk tu. Satu saja nasihat dari saya yang tak ada bakat buat video clip porno: terima sajalah yang video clip awak tu memang tak sesuai dengan budaya kita.

Tapi bila dapat kritikan, mula lah melatah macam-macam di Twitter. Betul-betul layak jadi johan Maharajalawak musim ke duapuluhratus! (screenshot latahan si bangang di Twitter terpaksa di-remove sebab loya tekak bila baca banyak-banyak kali T_______T)

Lantak awaklah abang bangang. Saya gelakkan je. BAHAHAHHA. Dapat jugak merehatkan otak yang penat study ni dengan lawak-lawak awak tu kan. Hah awak awak semua tak payah lah ikut melatah sama macam dia. Karang habis terserlah penggunaan Bahasa Inggeris yang HORROR oleh abang Gambitketumbit kita.