Wednesday, 8 June 2011

sorry guys


Hampir sebulan tak update blog. EH blog tu binatang apa? AH KAU. Sebenarnya bukan tak sengaja tak nak update blog (?) Memang sengaja pun kerana exam yang meriah sampaikan dah macam hobi ambil exam hari-hari T________T

Walaupun sibuk, saya tetap sempat ambil kisah tentang si bangang yang dengan suka hati dia telah menghadiahkan jari tengahnya kepada blogger-blogger yang mengutuk video clip dia yang best GILA tu. -_-

Terima kasih sajalah bangang, I have four middle fingers already! Simpan sajalah middle finger awak yang busuk tu. Satu saja nasihat dari saya yang tak ada bakat buat video clip porno: terima sajalah yang video clip awak tu memang tak sesuai dengan budaya kita.

Tapi bila dapat kritikan, mula lah melatah macam-macam di Twitter. Betul-betul layak jadi johan Maharajalawak musim ke duapuluhratus! (screenshot latahan si bangang di Twitter terpaksa di-remove sebab loya tekak bila baca banyak-banyak kali T_______T)

Lantak awaklah abang bangang. Saya gelakkan je. BAHAHAHHA. Dapat jugak merehatkan otak yang penat study ni dengan lawak-lawak awak tu kan. Hah awak awak semua tak payah lah ikut melatah sama macam dia. Karang habis terserlah penggunaan Bahasa Inggeris yang HORROR oleh abang Gambitketumbit kita.

No comments:

Post a Comment