Sunday, 16 December 2012

ex-schoolmates

yesterday reunion for guys sekolah rendah. tapi sedih jugak sebab tidak mendapat sambutan. saya dan kawan2 hanya teringin nak jumpa semula semua. rindu much. aww aww. haha... sebab ajak guys je, so ktorg just buat event futsal, itu je paling senang sebab semua cita rasa lain2. be honest happy sangat dapat jumpa dorang. even yang dah lupa terus ingat balik. mengibau kenangan silam katakan. macam dugaan time nak buat event tetapi akhirnya berlansung di Triways futsal padang jawa

sumpah rindu kenangan ketika di Sekolah Rendah Islam Hira' . banyak kenangan manis, malu, pahit. orang cakap "bintang yang hilang pasti akan kembali suatu hari nanti" XD



No comments:

Post a Comment